Fest på Hegnslund

Lokaleleje/privat

Du kan leje Hegnslund til private selskaber, fester, receptioner og events.

I har det hele for jer selv og når I lejer Hegnslund og I bestemmer selv, om I vil have maden leveret udefra eller om I selv laver den. I vores rummelige anretter køkken kan frokosten eller middagen nemt klargøres til servering. Drikkevarer kan ligeledes medbringes og der er ikke ‘prop-penge’ eller andre gebyrer/afgifter. Få inspiration til hvem der kan lever mad, musik mv.. her

I pejsestuen er der plads til max. 70 personer til spisning eller max. 80/90 personer til stående receptioner. Ud over pejsestuen er der en lille kaffestue, samt en stue med bar. På første sal er der yderligere et par mindre værelser/møderum som kan benyttes. Den dejlige terrasse og store have kan frit benyttes.

Når i lejer Hegnslund, er følgende altid inkluderet i prisen;
– Borde og stole
– Service (bestik, glas, tallerkner, osv)
– Adgang til brug af anretterkøkken
– Slutrengøring
– Vægter*

Priser for leje af Hegnslund til private;

(Alle priser er incl moms)

Hel dag
Mandag – torsdag, søndag 4.800-10.500 kr.
Fredag – lørdag 16.500-22.500 kr.
Helligdage og dage ifm. helligdage 16.500-22.500 kr.

Vores priser er afhængige af sæson & efterspørgsel. Ring/skriv endelig med forespørgsel på en konkret dato, så vender vi hurtigt tilbage med en pris.

På hverdage (mandag-torsdag) samt søndage er en hel dag som udgangspunkt fra kl. 8.00 til 22.00

Fredage og lørdage lejer man Hegnslund fra kl. 12.00 om formiddagen til kl. 11 den følgende formiddag.

Aftenselskaber skal afsluttes senest kl. 03.00, hvor der også skal slukkes for høj musik. Hegnslund skal forlades senest kl. 04.00 i god ro og orden.

Så vidt det er muligt er vi fleksible mht. udlevering/overdragelse af nøgle uden beregning, så du har mere tid til at klargøre inden et arrangement eller har mere tid til at afhente ting du har efterladt den følgende dag. Dette aftales individuelt umiddelbart inden afholdelse af arrangement.

Forretningsbetingelser og vilkår for leje

Når du lejer Hegnslund er der noget betingelser og vilkår der skal følges. Man må for eksempel ikke bruge åben ild, der må ikke overnattes, og der må ikke opstilles telte. Du kan læse mere om dette i vores forretningsbetingelser og vilkår her.

Har I brug for stofservietter, duge eller hjælp til opstilling/opdækning?

  • Hvide duge kan lejes for 65 kr. inkl. moms pr. stk.
  • Stof servietter kan lejes for 15 kr. inkl. moms pr. stk.
  • Skriv for tilbud på opstilling af borde/opdækning.

———-

*Vægter; en person der i løbet af leje perioden er i huset eller kommer forbi i løbet af jeres arrangement af sikkerhedshensyn og som diskret holder lidt øje med bygningen. Vægteren er ikke tilstede under hele jeres arrangement, men vil typisk kigge forbi nogle gange i løbet af dagen/aftenen.