FB-Forside

Lokale leje/B2B

Søger I et spændende og anderledes sted til jeres næste lancering, produktpræsentation, morgenmøde, kick-off, event, eller location til film eller fotooptagelse? Hegnslund er et spændende og anderledes alternativ.

Det charmerende hus med de mange flotte detaljer kan danne ramme om mange forskellige typer møder og events. I pejsestuen er der plads til max. 70 personer til spisning eller foredrag/præsentationer. Herudover kan i også frit benytte vores terrasse og have.

Herunder er vores standard udlejningspriser vist. I er altid velkommen til at ringe/skrive hvis I har forespørgsler eller spørgsmål.

Når I lejer lokale hos os, er følgende altid inkluderet i prisen;
– Borde og stole
– Service (bestik, glas, tallerkener, osv.)
– Adgang til brug af anretterkøkken
–  Flipover
– Slutrengøring
– Vægter*

Priserne for leje af Hegnslund for virksomheder;

(alle priser er excl. moms) Hel dag
mandag-torsdag, søndag. 3.200-7.875 kr.
fredag-lørdag 12.800-18.100 kr.
helligdage og dage ifm. helligdage 12.800-18.100 kr.

Vores priser er afhængige af sæson & efterspørgsel, så ring/skriv endelig med forespørgsel på konkret dato, så vender vi hurtigt tilbage med en pris.

hverdage samt søndage er en hel dag som udgangspunkt fra kl. 8.00 til 22.00.

Fredage og lørdage har du som udgangspunkt adgang til Hegnslund fra kl. 12.00, med mindre andet aftales. Aftenselskaber skal afsluttes senest kl. 03.00, og Hegnslund skal forlades senest kl. 04.00 i god ro og orden. Nøgle & lokale overdrages kl. 11.00.

Forretningsbetingelser og vilkår for leje

Når du lejer Hegnslund er der noget betingelser og vilkår der skal følges. Man må for eksempel ikke bruge åben ild, der må ikke overnattes, og der må ikke opstilles telte. Du kan læse mere om dette i vores forretningsbetingelser og vilkår her.

Har I brug for stofservietter, duge, eller hjælp til opstilling/opdækning?

Hvide duge til runde eller lange borde kan lejes for 52 kr. excl. moms pr. dug.

Stof servietter kan lejes for 11,25 kr. excl. moms pr. serviet.

Skriv for tilbud på opstilling af borde/opdækning eller andre services.

Så vidt det er muligt er vi fleksible mht. udlevering/overdragelse af nøgle uden beregning, så I har mere tid til evt. at klargøre inden et arrangement eller har mere tid til at afhente ting I har efterladt den følgende dag. Dette aftales individuelt umiddelbart inden afholdelse af arrangement.

Vil I vide mere, eller har I spørgsmål, så send gerne en mail til info@hegnslund.dk eller ring på telefon   21 76 68 04.

*Vægter; en person der i løbet af leje perioden er i huset eller kommer forbi i løbet af jeres arrangement af sikkerheds hensyn og som diskret holder lidt øje med bygningen. Vægteren er ikke tilstede under hele jeres arrangement, men vil typisk kigge forbi nogle gange i løbet af arrangementet.