FB-Forside

Lokale leje/B2B

Hegnslund er et spændende og anderledes alternativ til jeres næste team-møde, event, eller som location til film eller fotooptagelse 

Det charmerende hus med de mange flotte detaljer kan danne ramme om mange forskellige typer møder og events. I pejsestuen er der plads til max. 70 personer til spisning eller foredrag/præsentationer. Herudover kan i også frit benytte vores terrasse og have.

Herunder er vores standard udlejningspriser vist. I er altid velkommen til at ringe/skrive hvis I har forespørgsler eller spørgsmål.

Når I lejer lokale hos os, er følgende altid inkluderet i prisen;
– Borde og stole
– Service (bestik, glas, tallerkener, osv.)
– Adgang til brug af anretterkøkken
–  Flipover
– Slutrengøring
– Vægter*

Priserne for leje af Hegnslund for virksomheder;

(priser er excl moms)

Hel dag
Mandag-torsdag, søndag 3.840-7.875 kr.
Fredag-lørdag 13.200-18.100 kr.
Helligdage og dage ifm. helligdage 13.200-18.100 kr.

Vores priser er afhængige af sæson & efterspørgsel. Ring/skriv endelig med forespørgsel på en konkret dato, så vender vi hurtigt tilbage med en pris.

På hverdage (mandag-torsdag) samt søndage er en hel dag som udgangspunkt fra kl. 8.00 til 22.00

Fredage og lørdage lejer man Hegnslund fra kl. 12.00 om formiddagen til kl. 11 den følgende formiddag.

Aftenselskaber skal afsluttes senest kl. 03.00, hvor der også skal slukkes for høj musik. Hegnslund skal forlades senest kl. 04.00 i god ro og orden.

Så vidt det er muligt er vi fleksible mht. udlevering/overdragelse af nøgle uden beregning, så du har mere tid til at klargøre inden et arrangement eller har mere tid til at afhente ting du har efterladt den følgende dag. Dette aftales individuelt umiddelbart inden afholdelse af arrangement.

Forretningsbetingelser og vilkår for leje

Når du lejer Hegnslund er der noget betingelser og vilkår der skal følges. Man må for eksempel ikke bruge åben ild, der må ikke overnattes, og der må ikke opstilles telte. Du kan læse mere om dette i vores forretningsbetingelser og vilkår her.

Har I brug for stofservietter, duge eller hjælp til opstilling/opdækning?

  • Hvide duge kan lejes for 65 kr. inkl. moms pr. stk.
  • Stof servietter kan lejes for 15 kr. inkl. moms pr. stk.
  • Skriv for tilbud på opstilling af borde/opdækning.

———-

*Vægter; en person der i løbet af leje perioden er i huset eller kommer forbi i løbet af jeres arrangement af sikkerhedshensyn og som diskret holder lidt øje med bygningen. Vægteren er ikke tilstede under hele jeres arrangement, men vil typisk kigge forbi nogle gange i løbet af dagen/aftenen.