Rundt bord til 7 pers.

Mad, musik med videre…

Her har vi samlet nogle links til mad med videre, som inspiration til hvem du kan kontakte hvis du mangler noget til dit arrangement;

Wulff & Konstali FoodShop kan levere Brunch & dagens frokost ret. De kan også starte den lille kaffeknallert og køre til Hegnslund, hvor der så bliver serveret lækker kaffe i haven.

Rørvig kro er kendt for at lave fantastisk mad hvor kvalitet, kreativitet og de gode råvarer er i fokus. Teamet bag Rørvig Kro er yderligere yderst rutinerede i at sammensætte og levere mad ud af huset og kan levere både selskabsmenuer, alle slags kager & desserter (hjemmelavede) samt vine, betjening mv.. hvis dette ønskes. Du kan læse mere om Rørvig Kro på Deres hjemmeside her og kontakte Dem på mail roervigkro@mail.dk og på telefon 59 91 80 43.

Strandmøllekroen  er næsten vores nabo på Strandvejen og deres dygtige kokke har stor erfaring i at sammensætte selskabs menuer og levere mad ud af huset. Fra Strandmøllekroen vil du kunne få en moderne fortolkning af det danske/franske køkken samt gode klassikere. Strandmøllekroen kan kontaktes på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk

Kokken Thomas & Kokken Jonas er begge super gode til at sammensætte og lave mad & menuer til alle slags selskaber & fester. Alt aftales individuelt direkte mellem kokken & gæsten. Begge har også et godt team af tjenere som kan bookes, når De står for maden. – Send en mail til os, så formidler vi kontakten.

DJ til festen.  MusikDJ.dk kan spille til alle lejligheder og de har besøgt Hegnslund før, hvor de satte godt gang i dansegulvet.

Læs mere om musikDJ her og kontakt dem direkte her på mail; info@musikdj.dk eller på telefon; 71 99 40 60

Siden opdateres løbende…